CINE SUNTEM

MedScan

In Centrul de Radiologie Digitala MEDSCAN, investigatiile paraclinice de radiologie se efectueaza la cele mai inalte standarde, oferind dupa finalizarea procedurilor și o interpretare corectă și rapidă a rezultatelor.Centrul nostru foloseste pentru investigatiile radiologice:o instalatie digitala de RX diagnostic tip FUJI FDR SMART X (Japonia),o instalatie radiologica pentru osteodensitometrie DEXA PROGIGY PRO (General Electic-SUA),sistemul imagistic dentar Morita Veraviewepocs 2D HD Panoranic/Cephalometric (Japonia), aparatul intraoral dentar Kodak si scanerul cu tehnologia inovatoare Digora Optime care au avantajul reducerii cu 80% a dozei de iradiere fata de radiologia clasica.

In centrul nostru sunt disponibile fara o programare prealabila a urmatoarelor  investigatii paraclinice de radiologie:

-radiografii conventionale: radiografia craniana, radiografia coloanei, radiografia toracica/pulmonara, radiografia pelviana, radiografia articulatiilor, radiografia membrelor, radiografia coloana vertebrala stitching, radiografia intregului membru inferior stitching

-radiografii dentare: radiografia panoramica digitala (ortopantomograma), teleradiografia de profil, radiografii retroalveolare (periapicale) digitale, radiografii bitewing, fotografii de diagnostic intraorale si extraorale.

– analiza DEXA pentru a ajuta la diagnosticarea osteoporozei.

– ecografie generala

Începând cu data de întâi a lunii noiembrie 2022, în cadrul Centrului MEDSCAN, pacienții pot beneficia de investigații radiologice gratuite, decontate de CAS, în baza biletului de trimitere de la medicul de familie, specialist sau dentist.

Centrul de Radiologie Digitala MEDSCAN a implementat si mentine in prezent un Sistem de Management al Calitatii care indeplineste cerintele standardului ISO 9001:2008.

MEDSCAN este situat in centrul orasului PITESTI, intr-o zona usor accesibila avand si loc de parcare pentru masinile pacientilor.

FUJI-FDRSmart-f-web

Ce facem ?

In centrul nostru sunt disponibile fara programare prealabila a investigatiilor radiologice cum ar fi:

  • Radiografie toracica și pulmonară
  • Radiografie craniu și sinusuri
  • Radiografie membre și articulații
  • Radiografie pelvis
  • Radiografie coloană vertebrală

Suntem situati in zona centrala a orasului Pitesti, la intersectia strazii Targul din Vale cu strada I.C. Bratianu (la semafoare), in imediata vecinatate a Universitatii din Pitesti, locatia fiind usor accesibila.