Centrul nostru foloseste pentru investigatiile radiologice: o instalatie digitala de RX diagnostic tip FUJI FDR SMART X (Japonia), o instalatie radiologica pentru osteodensitometrie DEXA PROGIGY PRO (General Electic-SUA), sistemul imagistic dentar Morita Veraviewepocs 2D HD Panoranic/Cephalometric (Japonia), aparatul intraoral dentar Kodak si scanerul cu tehnologia inovatoare Digora Optime.

FDR Smart X este noul sistem de raze X dezvoltat de Fujifilm, care oferă soluții cu raze X multifuncționale, de înaltă calitate și rentabile. Smart X oferă configurații de tub cu raze X montat pe podea pentru utilizare cu suportul vertical și masa, oferind soluții flexibile pentru pacienti. Compatibil cu cele mai recente panouri DR seria D-EVO II de la Fujifilm cu caracteristicile lor avansate și calitatea ridicată a imaginii. De asemenea, caseta CR și caseta F/S sunt disponibile pentru FDR Smart X.

Este o metoda de reconstructie a imaginilor obtinute pentru a permite o vizualizare cat mai exacta si mai precisa, fie a membrelor inferioare, fie a coloanei vertebrale in intregime.
Metoda permite astfel evidentierea curburilor (fiziologice si/sau patologice) ale coloanei vertebrale si masurarea unghiurilor COBB. Are adresabilitate in special catre persoanele care doresc sa-si corecteze defectele aparute la nivelul coloanei, prin purtarea unui corset special. La nivelul membrelor inferioare, se poate evidentia prezenta inegalitatii acestora (din motive congenitale sau post-traumatic). Metoda este folosita pentru diagnosticare in domeniul ortopediei.

Osteodensitometru Prodigy Pro este liderul mondial pentru echipamente de densitometrie osoasă si este proiectat și fabricat în SUA pentru a oferi experților și pacienților o experiență optimă de diagnosticare.Prodigy® Pro este proiectat să privească dincolo de densitatea minerală osoasă. Folosind un fascicul de ventilator cu unghi îngust cuplat cu un detector digital direct, Prodigy Pro oferă rezultate precise în toate locurile scheletice. Prodigy Pro s-a impus ca soluție completă DEXA pentru specialiștii în sănătatea osoasă care caută o soluție eficientă, puternică și rapidă pentru diagnosticarea osteoporozei , diagnosticarea riscului de fractură si a compozitiei corporale. În plus, Prodigy Pro oferă rezultate precise ale compoziției corporale, cum ar fi masa grasă și masa slabă, în orice parte a corpului uman.

Sistemul imagistic Morita Veraviewepocs 2D HD Panoramic/Cephalometric (Japonia) este un echipament multifunctional care realizeaza imagini panoramice (OPG) si imagini cephalometrice. Este totodata un echipament de ultima generatie care utilizeaza cea mai noua tehnologie din domeniul radiologiei dentare cu cele mai mici doze de radiatii. Radiografiile panoramice, bitewing, teleradiografiile, radiografiile de sinusuri si cele ATM, reprezinta setul complet de servicii pus la dispozitia  medicilor stomatologi si pacientilor lor.

Kodak este un aparat roentgendiagnostic dentar intraoral recunoscut pentru conceptul designului sau care face ca imagistica dentara sa fie mult mai usoara si ofera un grad ridicat de incredere in acuratetea rezultatului.Efectueaza radiografii retroalveolare, ocluzale,bitewing,status radiologic bimaxilar.

Sistemul Digora Optime de digitalizare a radiografiilor retroalveolare cu ecrane fosforice. Aparatul pune beneficiile tehnologiei digitale avansate la dispozitia dumneavoastra pentru a obtine imagini radiologice digitale la o rezolutie foarte buna si permit analizarea in profunzime a zonei de interes. Pe film este imprimata imaginea la scala reala, negativul si imaginea marita de 2 – 3 ori. Digora Optime este printre cele mai rapide sisteme de imagistica cu placi fosforice disponibile astazi.

Imprimanta Fuji Dry Pix-EDGE este o imprimanta de inalta rezolutie.Imaginea obtinuta cu aparatura digitala are o claritate mult mai mare prin posibilitatea corectarii ulterioara a achizitiei. Imaginile radiologice digitale sunt foarte clare si sunt imprimate pe filme radiologice de cea mai buna calitate.Noul design modern al DRYPIX EDGE se armonizeaza perfect cu seria FCR. DRYPIX EDGE este construita cu un suport simplificat de modificare a formatului de filme cu un cititor de cod de bare si sistem de preluare al filmului imbunatatit. Datorita acestor imbunatatiri, DRYPIX EDGE se livreaza cu 3 tavi de filme preinstalate din fabrica.